Maszk, távolságtartás és kézfertőtlenítő: ilyen volt az idei magyarérettségi - Galéria

Hétfőn összesen 73 501 diák érettségizett magyar nyelv és irodalomból. Ahogyan tavaly, idén is a távolságtartás és fokozott óvatosság jellemezte a vizsgákat.

Több mint 73 ezer diák írt ma érettségit magyar nyelv és irodalomból. Középszinten 71 121, emelt szinten 2 380 tanuló vágott neki a vizsgáknak.

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT!

Budapest, 2021. május 3. Diákok a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi vizsgán a fővárosi Szent István Gimnáziumban 2021. május 3-án. Ezen a napon - a járványügyi szabályok betartásával - országszerte megkezdődtek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten 71 ezren, emelt szinten mintegy kétezren adnak számot tudásukról. MTI/Szigetváry ZsoltForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

KÖVESD VELÜNK PERCRŐL PERCRE AZ ESEMÉNYEKET!

Gyűjtőcikkünk, amit ITT találsz, folyamatosan frissül: beszámolunk minden - az érettségivel kapcsolatos - legújabb információról, a feladatokról, és a vizsga lezárását követően megmutatjuk a nem hivatalos megoldásokat is!

 

Idén érettségizel? Segítünk!

A SuliLife nem csak a felkészülésben és a stresszkezelésben lesz a segítségedre: a 2021-es érettségi vizsgák után azonnal keresd nálunk a megoldásokat! Az idei magyar, matek és töri érettségi feladatsorokat szaktanárok segítségével oldjuk meg. Kövess minket, hogy cikkeinkből, videóinkból megtudd, hogyan teljesítettél!

A vizsgák napjain pedig minden rólad szól majd: hogy indulj el, mit vigyél magaddal, és azt is megtudhatod, hogyan vélekednek a tanárok és diáktársaid az idei érettségiről.

Ha te is szívesen elmondanád a véleményed, vagy beszámolnál az élményeidről, ne tartsd magadban, írj nekünk az info@sulilife.hu e-mail címre, vagy Facebook, TikTok és Instagram oldalainkon kommentben és mi megosztjuk gondolataidat az érettségiről.

Kövesd a SuliLifeFacebook, Instagram, TikTok és weboldalát, hogy képben legyél a legfrisebb érettségi hírekkel!

SuliLife. Megy ez neked.