A hajléktalan fiú, aki felrobbantotta a netet: TikTok-sztárok a leghihetetlenebb háttérsztorikkal

A közöségi médiában a felhasználók pillanatok alatt lehetnek világhírűek. Minden oldal közül ebben a TikTok a legkiemelkedőbb, amin a karantén ideje alatt naponta futnak be új emberek.

Ezekből az újdonsült sztárokból gyűjtöttük össze most neked a leghihetetlenebb, legtragikusabb vagy éppen a legnevetségesebb háttérrel rendelkezőket.

A kollégium királya

Luca Petrogalli egy életvidám olasz egyetemista, aki a Wisconsini Egyetem kampuszán ragadt egyedül, miután az intézmény áttért a távoktatásra. Ezek után jogosan merül fel benned a kérdés: miért nem ment akkor haza?

Nos, a szülővárosa, Torino lezárás alatt volt, ami miatt nem volt más lehetősége, mint kint maradni az Egyesült Államokban, amíg a társai szépen lassan mind hazatértek. Ez szerencsére nem szegte kedvét, és elkezdte dokumentálni milyen az élete egyes-egyedül egy tízezer főre tervezett kampuszon.

„Bónusz" Jonas

Lehet, te már nem is emlékszel a késő kétezres évek Jonas Brothers-őrületére, de ők voltak minden lány álma abban az időben, és nem ok nélkül. Dögös számok, pacek hajak, minden nagyon rendben volt velük. Viszont azt senki nem tudta akkor, hogy ennek a három szívtiprónak van egy öccse is, Frankie, aki most a Tik Tokon kezdett ámokfutásba.

 Zseniális, önkritikus humorözönt zúdít a követőire, ami sokszor őszinte vallomásokkal és tanulságos történetekkel zárul le, amit érdemes lecsekkolni.

Hajléktalanság és hírnév

Főzős tartalommal Dunát lehetne rekeszteni az interneten. Viszont amikor ez a hajléktalan tinédzser megosztotta, hogy hogyan főz, amellett nem tudtak szó nélkül elmenni az emberek, és hamar százezres követőtáborra tett szert.

A nevét nem tudni, de az biztos, hogy nagyon szerény és elszánt srácról van szó, akiről érdemes tovább olvasni, mert inspiráló a története.